Bericht versturen
products

Mini-Size H2 waterstofgaslekkadetector voor het controleren van microlekkage met 0-1000ppm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Safegas
Certificering: ATEX/EMC/IECEX
Modelnummer: Minimeta
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verpakking
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, creditcard
Levering vermogen: 3000 stukken/maand
Gedetailleerde informatie
Gassoort: H2/waterstof Modelnummer: Minimeta-H2
Bemonsteringsmethode: Diffussion Maatregelenwaaier: 0-1000PPM
Resolutie: 1PPM Reactietijd: ≤ 30s (T90)
Alarm: Geluids-, licht- en trillingsmodus Oorspronkelijk land: Guangdong, China
Testend principe: Elektrochemie

Productomschrijving

Mini-Size H2 waterstofgaslekkadetector voor het controleren van microlekkage met 0-1000ppm

 

 

Profiel van het bedrijf

 

Als expert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gasdetectieapparatuur en -systemen bieden wij een uitgebreid assortiment draagbare en vaste detectoren aan, voornamelijk op maat gemaakt voor industrieel gebruik.Ons productportfolio omvat zuurstofdetectoren, giftige gassen en ontvlambare gassen, afkomstig uit wereldwijd erkende regio's zoals deVerenigde Staten, Japan, Zuid-Korea en Europa.

We integreren sensoren van gerespecteerde merken.Alpha, City, Ion en Honeywell.de prestaties te waarborgen die vergelijkbaar zijn met de prestaties van gerenommeerde merken zoals:BW, Drager, RAE, MSA en anderenOnze gasdetectieapparatuur, ontworpen voor precisie en betrouwbaarheid, zorgt voor een betrouwbare detectie van verschillende gassen in diverse omgevingen.

We stellen kwaliteit en klanttevredenheid centraal in onze missie en zijn ervan overtuigd dat onze producten aan uw unieke behoeften zullen voldoen.Voor vragen of aanvullende informatie over ons aanbodNeem gerust contact met ons op, we staan altijd klaar om u te helpen.

 

Ons voordeel

 

 • Naleving van de voorschriften inzake veiligheid en gezondheid:We houden ons strikt aan de ATEX-, CE-, RoHS- en ISO 9001-normen, waarbij uw veiligheid en welzijn voorop staan.
 • Kwaliteitsborging:We garanderen de uitmuntendheid van onze producten door sensoren en IC's te kopen van toonaangevende internationale merken.Elk onderdeel ondergaat strenge 100% productietests om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid te garanderen.
 • Ervaring in de industrie:Met meer dan tien jaar ervaring in de gasdetectieapparatuurindustrie hebben we succesvolle samenwerkingen gesloten met gerenommeerde bedrijven zoals Huawei, Samsung, Panasonic en Lenovo.Onze expertise is uw verzekering van topkwaliteit oplossingen.
 • Professionele oplossingen:Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om een uitgebreide technische ondersteuning te bieden vóór en na de verkoop.
 • Innovatie:Onze toegewijde R&D-team en ervaren ingenieurs leiden de ontwikkeling van toonaangevende producten, verleggen grenzen en stellen nieuwe normen.

Mini-Size H2 waterstofgaslekkadetector voor het controleren van microlekkage met 0-1000ppm 0

Overzicht van het product

 

Dit model is ideaal geschikt voor gevaarlijke omgevingen en beschikt over certificeringen van IECEX/ATEX/EMC die getuigen van de hoge veiligheidsnormen.Terwijl zijn robuuste schelpHet apparaat is voorzien van een backclip voor een gemakkelijke bevestiging aan kleding. Een label aan de achterzijde biedt snelle toegang tot essentiële informatie.met inbegrip van de gegevens van de producentDeze combinatie van eigenschappen maakt het een betrouwbaar en handig hulpmiddel voor veiligheid in uitdagende omgevingen.

 

Specificatie

Gassoort H2/waterstof
Principe van detectie Elektrochemie
Proefproefmethode Diffusie
Meetspectrum 0-1000 ppm(Aangepast)
Resolutie Op maat
Reactietijd ≤ 30 s ((T90)
Precisie ≤ ± 3% F.S.
Alarmmodus Geluid, licht, trillingsalarm, hoge en lage alarmwaarden kunnen door uzelf worden ingesteld
Alarmtyp Lage alarm, hoge alarm, STEL, TWA, lage batterij
Stroomvoorziening 3.6V droge batterij (niet oplaadbaar)
Explosiebestendige kwaliteit ExiaIICT4Ga
Beschermingsklasse IP68
Uitvoeringsnormen De in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 vermelde voorwaarden zijn van toepassing op de in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 bedoelde verpakkingen.
Werktemperatuur -20°C ∼55°C
Werkvochtigheid 0-95% RH (niet-condenserend)
Werkluchtdruk 86 ~ 106kpa
Afmetingen 90 x 60 x 33 mm
Gewicht 125 g

 

 

Productvoordeel

 

 • Langdurige batterij:Dit apparaat is uitgerust met een niet-oplaadbare batterij en heeft een indrukwekkende levensduur.
 • Duurzame bruikbaarheid:Het modulaire ontwerp van de batterij en de sensor zorgt voor een langdurige bruikbaarheid.
 • Gemakkelijk activeren:Het is eenvoudig om het apparaat te activeren, je hoeft alleen maar op de powerknop te drukken en ingedrukt te houden, zonder complexe procedures of vertragingen.
 • Hoge precisie:De sensoren en elektronische componenten, afkomstig van internationaal gerenommeerde merken, leveren een uitzonderlijke responstijd en precisie.
 • Effectief alarmsysteem:Wanneer de gasconcentratie de alarmdrempel overschrijdt, gaat het apparaat geluids-, licht- en trillingsalarmen af.
 • Gebeurtenislog:Het apparaat houdt een standaardlog bij van 60 gebeurtenissen, die gemakkelijk via IR-links en Safegas PC-software kunnen worden geëxporteerd.Deze functie vergemakkelijkt het efficiënt volgen en beheren van gasdetectiegegevens.

 

 

 

Contactgegevens
Evelyn Tang

Telefoonnummer : +8613072743898

WhatsApp : +8613072743898