Bericht versturen
aboutus

Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas)

Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas)
1 2 3 4 5
Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas)
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken: Safegas
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Opgezet in 2010, is Beperkt de Technologieco. van Shenzhen YuanTe, een bedrijf dat zich op het ontwerp, de productie en de verkoop van milieu controlemateriaal en systeem concentreert. Met „gasdetector“ als kernproduct, hebben wij productielijn en oplossingen volgens de verschillende industrieën, zoals Olie, Chemisch product, Geneeskunde, Energie, Milieubescherming, Elektronische, Gemeentelijke Techniek, Landbouw en Bosbouw, Huishoudapparaten, enz. voltooid. Door ongeveer 10 jaar van snelle ontwikkeling, wordt YuanTe de invloedrijke leverancier voor milieu controlemateriaal en systeem in de binnenlandse en overzee markt.

 

 

Jarenlang, dringt YuanTe altijd aan Markt op van het beheersconcept de „richtlijn is; De innovatie is motivatie; Kwaliteit aan overleving; Ontwikkeling aan de groei“. Met vriendschappelijke, open en strikte collectieve cultuur en gestandaardiseerd beheer, verzamelt YuanTe heel wat talenten, en bouwt het beheersteam en R&D-team op. Al personeel werkt goed in productontwikkeling, productie en onderhoud samen, en heeft een diep inzicht in het concept „klantgericht“, en neemt de de dienstgeest de het bedrijfverrichting en beheer door, om het vertrouwen en de steun van klanten te winnen.

 

 

De essentie van een detector is de nauwkeurigheid. Afhankelijk van jaren metingservaring en unieke oplossingen, door onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, behulpzame ontwikkeling en het leren recentste technologie overzee, zijn de producten van Unitec binnenlandse geavanceerd, en kunnen met merk overzee concurreren. Wij zoeken constant voor ontwikkeling en vooruitgang, en proberen om gediversifieerde eisen van klanten te ontmoeten.

Geschiedenis

2002, gaat de voorzitter van YuanTe in de industrie en het begin van de gasopsporing zijn werk als ingenieur in

 

2008, begon de voorzitter van YuanTe de ontwikkeling van yt-95H reeksdetectors

 

2010, reeks is yt-95H met succes ontwikkeld, en de Technologieco. van Shenzhen Yuante, Ltd heeft met succes geregistreerd.

 

2011, reeks is yt-1200H met succes en ontwikkeld op de markt

 

2013, SKY2000-reeks is met succes en ontwikkeld op de markt

 

2014, werd Bewogen aan Gaochuangde-Industrieterrein en overzees departement gevestigd

 

2015, kreeg Ce certficate

 

2016, SKY6000-reeks is met succes en ontwikkeld op de markt

 

2017, SKY8000-reeks is met succes en ontwikkeld op de markt

 

2018, yt-95H zuigingsreeks is met succes en ontwikkeld op de markt en gekregen het ISO-certificaat

Dienst

Gratis advies vóór verkoop

YuanTe biedt 24 uur online snelle pre-sales respons en gratis advies. We zullen 24 uur per dag en 7 dagen per week op uw aanvraag reageren en u technische ondersteuning bieden via e-mail en telefoontjes.

Strenge kwaliteitscontrole van productie

Als een detector eenmaal in productie is, moet deze een laatste rigoureus beoordelingsproces doorstaan ​​en een hele reeks vragen stellen: zijn alle ontwerpbeoordelingsproblemen aangepakt? Voldoet het product aan de standaard van uitmuntendheid van YuanTe? Zijn alle goedkeuringen beveiligd? Kan het worden vervaardigd tegen een kostprijs die echte waarde voor een klant biedt? Daarom zullen we verouderingstests uitvoeren op alle grondstoffen en PCB's en tijdens de productie zullen we alle detectoren goed kalibreren, als laatste, maar het belangrijkste, hebben we een professioneel QC-team om de detectors-pc vóór verzending te inspecteren met één pc. Als alle tests zijn geslaagd, is het product klaar om de naam van Yuante te dragen.

1-7 dagen snelle levering

We hebben massaproductie en voorraad & klaar item, voor deze artikelen bieden wij 3-5 dagen snelle levertijd. Voor andere grote bestellingen en op maat gemaakte producten, zullen we u behandelen als de prioritaire klant en uw lading in de eerste keer produceren.

Uitstekende service na verkoop

Reactietijd: na ontvangst van klachten van klanten, zorgen wij voor 24-uurs technische ondersteuning na verkoop.

Als de klanten niet weten hoe ze onze detectoren moeten bedienen, bieden we 24 uur per dag online service via e-mail, telefoontjes of video's. Als klanten onze detectoren op de binnenlandse markt als distributeurs willen verkopen, ondersteunen we eerst monsterorders voor klanten om de detectors te testen, en dan zullen we trainingen geven om hen te leren hoe ze de detectors moeten installeren en verkopen. De trainingen inclusief een reeks literatuurbegeleiding, videocursus en bedrijfsbezoek.

Garantie: Alle detectoren hebben een garantie van 12 maanden, gratis reparatie bij correct gebruik. Daarom, ongeacht of u de eindgebruiker of distributeur van onze detector bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit of de klantenservice.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie! We verwelkomen uw vragen in onze e-mail: sales01@szyuante.com en kijken uit naar uw samenwerking!

Ons Team

YuanTe brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben Verkoopdepartement, R&D-Departement, QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Menselijk Middeldepartement. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

 

R&D-Team

   

 

China Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Bedrijfsprofiel 0                                                                          

Verkoopteam

China Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Bedrijfsprofiel 1

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

 

 

Onze het traning

 

China Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Bedrijfsprofiel 2

 

China Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Bedrijfsprofiel 3  

 

 

Begin elke maand, zullen wij onze eigen doelstellingen en reeks de toekenning vooraf plaatsen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, kunnen zij van hun beloningen genieten wat slechts de winnaar behoort. Kleurrijke openluchtactiviteiten. Geniet van uw leven!

 

China Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Bedrijfsprofiel 4China Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Bedrijfsprofiel 5

Contactgegevens