Bericht versturen
products

Mini-grootte enkelvoudige CL2-chloorgasdetector voor desinfectieresidu met 0-10 ppm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Safegas
Certificering: ATEX/EMC/IECEX
Modelnummer: Minimeta
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verpakking
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, creditcard
Levering vermogen: 3000 stukken/maand
Gedetailleerde informatie
Gassoort: CL2/Cloor Modelnummer: Minimeta-CL2
Bemonsteringsmethode: Diffussion Maatregelenwaaier: 0-10ppm
Resolutie: 0.01ppm Reactietijd: ≤ 30s (T90)
Alarm: Geluids-, licht- en trillingsmodus Oorspronkelijk land: Guangdong, China
Testend principe: Elektrochemie
Hoog licht:

Kleine chloorgasdetector

,

0-10 ppm Chloorgasdetector

,

CL2 enkelvoudige gasdetector


Productomschrijving

Mini-grootte draagbare NO-gasdetector voor milieubescherming met kalibratie-stapel

 

 

Profiel van het bedrijf

 

Als expert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gasdetectieapparatuur en -systemen bieden wij een reeks draagbare en vaste detectoren, voornamelijk voor industrieel gebruik.Ons productportfolio omvat zuurstofdetectoren, giftige gassen en ontvlambare gassen, afkomstig uit wereldwijd erkende regio's zoalsde Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea en EuropaWe integreren sensoren van gerespecteerde merken zoalsAlpha, City, Ion en Honeywell.De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de evaluatie van de resultaten van het onderzoek.BW, Drager, RAE, MSA en anderen.Onze gasdetectieapparatuur, ontworpen voor precisie en betrouwbaarheid, zorgt voor een betrouwbare detectie van verschillende gassen in verschillende omgevingen.En we zijn ervan overtuigd dat onze producten aan uw unieke behoeften zullen voldoen.Voor vragen of aanvullende informatie over ons aanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Ons voordeel

 

 1. Naleving van de voorschriften inzake veiligheid en gezondheid:We houden ons aan de ATEX, CE, Rohs en ISO 9001 normen, waarbij we prioriteit geven aan uw veiligheid en gezondheid.
 2. Kwaliteitsborging:We garanderen de kwaliteit van onze producten, met sensoren en IC's afkomstig van toonaangevende internationale merken en onderworpen aan strenge 100% productietests.
 3. Ervaring in de industrie:Met meer dan een decennium ervaring in de industrie van gasdetectieapparatuur, hebben we samengewerkt met gerenommeerde bedrijven zoals Huawei, Samsung, Panasonic en Lenovo.
 4. Professionele oplossingen:Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om uitgebreide technische ondersteuning te bieden vóór en na de verkoop, zodat een naadloze gebruikerservaring wordt gewaarborgd.
 5. Innovatie:Innovatie vormt de kern van onze activiteiten, met een toegewijd R&D-team en een ervaren engineeringteam dat de ontwikkeling van toonaangevende producten leidt.

Mini-grootte enkelvoudige CL2-chloorgasdetector voor desinfectieresidu met 0-10 ppm 0

Productoverzicht

 

Dit model is ideaal geschikt voor gevaarlijke omgevingen en beschikt over certificeringen van IECEX/ATEX/EMC die getuigen van de hoge veiligheidsnormen.Terwijl zijn robuuste schelpHet apparaat is voorzien van een backclip voor een gemakkelijke bevestiging aan kleding.met inbegrip van de gegevens van de producentDeze combinatie van eigenschappen maakt het een betrouwbaar en handig hulpmiddel voor veiligheid in uitdagende omgevingen.

 

Specificatie

Gassoort CL2/Cloor
Principe van detectie Elektrochemie
Proefproefmethode Diffusie
Meetspectrum 0-10 ppm(Aangepast)
Resolutie Op maat
Reactietijd ≤ 30 s ((T90)
Precisie ≤ ± 3% F.S.
Alarmmodus
Geluid, licht, trillingsalarm, hoge en lage alarmwaarden kunnen door uzelf worden ingesteld
Alarmtyp Lage alarm, hoge alarm, STEL, TWA, lage batterij
Stroomvoorziening 3.6V droge batterij (niet oplaadbaar)
Explosiebestendige kwaliteit ExiaIICT4Ga
Beschermingsklasse IP68
Uitvoeringsnormen De in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 vermelde criteria zijn van toepassing op de in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 vermelde producten.
Werktemperatuur -20°C ∼55°C
Werkvochtigheid 0-95% RH (niet-condenserend)
Werkluchtdruk 86 ~ 106kpa
Afmetingen 90 x 60 x 33 mm
Gewicht 125 g

 

 

Productvoordeel

 

 • Langdurige batterij:Dit apparaat is uitgerust met een niet-oplaadbare batterij die een indrukwekkende levensduur heeft.
 • Duurzame bruikbaarheid:Dankzij het modulaire ontwerp van de batterij en de sensor zorgt het apparaat voor langdurige bruikbaarheid.
 • Gemakkelijk activeren:Het apparaat kan gemakkelijk worden geactiveerd door eenvoudig op de aan / uitknop te drukken en vast te houden.
 • Hoge precisie:De sensoren en elektronische componenten, afkomstig van internationaal gerenommeerde merken, bieden een uitzonderlijke responstijd en precisie.
 • Effectief alarmsysteem:Als de gasconcentratie de alarmdrempel overschrijdt, gaat het apparaat geluids-, licht- en trillingsalarm af.
 • Gebeurtenislog:Het apparaat houdt een standaardlog bij van 60 gebeurtenissen, die kan worden geëxporteerd via IR-links en Safegas PC-software voor verdere analyse.Deze functie maakt een efficiënt volgen en beheren van gasdetectiegegevens mogelijk.

 

 

 

Contactgegevens
Evelyn Tang

Telefoonnummer : +8613072743898

WhatsAppen : +8613072743898