products

4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Safegas
Certificering: IECEX, ATEX, ISO9001, CE, CNEX, SIL
Modelnummer: SKY3000
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aluminiumkoffer
Levertijd: 1 werkdagen
Betalingscondities: Creditcard, T/T
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Gedetailleerde informatie
Ontdekt Gas: H2S (Waterstofsulfide), O2 (zuurstof), Co (Ex koolmonoxide), (Brandbaar gassen en Methaan) Maatregelenwaaier: H2S (Waterstofsulfide): 0-100ppm/200ppm/500ppm, O2 (zuurstof): 0-25%VOL/30%VOL, Co (koolmonoxide): E
Bemonsteringsmethode: Gebouwd in het Type van Pompzuiging Alarmtype: Sound&Light&Vibration
Resolutie: H2S (Waterstofsulfide): 0.1ppm, O2 (zuurstof): 0.1%VOL, Co (koolmonoxide): Ex 1ppm, (Brandbaar gasse Sensoren: Ingevoerd uit het UK, snelle reactie en hoge precisie
Draadloos: Bluetooth (Facultatieve functie) Beveiligingsniveau: IP67/68
Reactie: T90<15S Certificatie: IECEX&ATEX&ISO9001&CE&CNEX&SIL
Hoog licht:

IP67 4 Gasanalysator

,

SKY3000 4 Gasanalysator

,

IP67 vier Gasanalysator


Productomschrijving

 

4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4

 

Een Beroeps: Wij zijn geconcentreerd op de apparaten van de gasopsporing voor meer dan 10 jaar en het samenwerken met Pb-groep, PetroChina, Sinopec, Huawei, Samsung, Panasonic, de beroemde bedrijven van enz. Wij zijn met rijke ervaring om u te verstrekken professionele oplossingen.

B Innovatie: Het sterke R&D-team (investeer 40%-opbrengsten in onderzoek en ervaren ingenieursteam) maakt onze producten in de markt duidelijk uitkomen.
C Kwaliteit: De internationale hoogste merkensensor en de productietest van IC /100 %, zorgt een goede kwaliteit ervoor.
D Professionele technische ondersteuning: Verstrek gedetailleerde pre-sales en naverkooptechnische ondersteuning, geen behoefte om zich over om het even welk probleem tijdens gebruik ongerust te maken.
E voltooide certificatie: ATEX/IECEX/SIL/Ce/CNEX/ISO9001/, voldoen overheids aan norm waarborgen ook uw veiligheidsgezondheid.
F de Diensten: Wij verlenen 24*7-de urendienst, als er om het even welke vraag heeft, Celia zullen antwoorden u in uren 1. Ondertussen, kunnen wij OEM de diensten verlenen.
G Levering: Wij kunnen het in 2-3 dagen uit verschepen. Voor één of andere massaproduktie en speciale aangepaste gasanalysator, kunnen wij het in 7 dagen uit verschepen.
 
4 de Uiteinden van de gasanalysator:
1. H2S is de Multi het Gasdetector van Co O2 %LEL met goedkeuringscertificatie van IECEX, ATEX, bereikt het explosiebestendige niveau II Ex ia IIC T4 van IG.
En het is met Ruw en duurzaam, beveiligingsniveau IP67/IP68, kan drie-meter dalingstest en EMC antistatische interferentietest overgaan.
2. Veelvoudige taalschakelaar.
3. Ingebouwde krachtige bemonsteringspomp, snelle opsporingssnelheid. Het kan met 20m bemonsteringsbuis uiterlijk worden verbonden, die voor ruimteopsporing over lange afstand of beperkte geschikt is.
4. De veelvoudige veiligheidsbescherming met inbegrip van de mens onderaan alarmfunctie, de functie van de wachtwoordbescherming, de functie van de veiligheidsherinnering, van de alarmfunctie, hoge en lage alarm gesloten functie bevordert de veiligheid van exploitanten.
 
4 de Specificaties van de gasanalysator:

Bemonsteringsmethode

Pompzuiging

Gastype

H2S worden de brandbare gassen van Co van O2/Methaan, andere gassen aangepast

Maatregelenwaaier

H2S (Waterstofsulfide): 0-100ppm/200ppm/500ppm, O2 (zuurstof): 0-25%VOL/30%VOL, Co (koolmonoxide): Ex 0-500ppm/1000ppm/2000ppm, (Brandbaar gassen en Methaan): 0-100%LEL/0-100%VOL, wordt ander maatregelengamma aangepast

Resolutie

H2S (Waterstofsulfide): 0.1ppm, O2 (zuurstof): 0.1%VOL, Co (koolmonoxide): Ex 1ppm, (Brandbaar gassen en Methaan): 1%LEL/1%VOL, zijn andere resoluties volgens sensoren.

Reactietijd

≤10 seconden

Precsiion

≤±2%F.S

Taal

Engels (Andere talen kunnen worden aangepast)

Test automatisch en kalibreer macht- na

Met inbegrip van het terugstellen, maximum (MAXIMUM) waarde, minimumwaarde (min), STEL, TWA-waarde

Eenheid

P.p.m. en mg/m ³ kunnen worden geschakeld

Disaply

de zwart-wit grafiek (160 x96), het scherm kan automatisch worden weggeknipt

Backlight

De backlighttijd kan manueel zijn plaatste, en zal automatisch worden aangezet wanneer een alarm wordt uitgegeven

Gegevensbestand

Kan 100.000 reeksen opslaan gegevens, is het opslaginterval regelbaar van 5 tot 3600 seconden, kunnen de gegevens worden uitgevoerd

Alarm

95dB zoemer (@30cm), trillingsalarm en opvlammende rode leiden en de aanwijzing van de alarmstatus op het scherm, gesloten alarm; kenmerkend alarm en het alarm van batterijundervoltage, het alarm van het pompblok; mens onderaan alarm, met vroegtijdige waarschuwing en facultatieve verre Bluetooth-berichtfunctie in real time

Batterij

3.7V navulbare lithiumbatterij, batterijcapaciteit 2200mA

Werkuren

Meer dan 15 uren op ononderbroken het pompen wijze

Lader

Reislader met gelijkstroom-interface, het laden tijd ≥ 4 uren

Explosiebestendige rang

IECEX/ATEX (II EX IA IIC T4 VAN IG
CNEX: Ex ia IIC T4 GA

Certificatie
(EU-verordeningen)

2004/108/EC (EMC)
(Radio) 1995/5/EC
94/9/EC (ATEX)

Beschermingsrang

IP67/IP68

Het werk temperatuur

-20ºC~+50ºC

Vochtigheid

0~90%RH (geen condensatie)

Milieudruk

86~106Kpa

Grootte

157*84.5*59.5mm (omvattend achterklem/watervalfilter) (de hoogte van de lengte * breedte *)

Gewicht

365g (met inbegrip van batterij, riemklem en filter)

Bluetooth-(Facultatieve) functie SO2 H2S gegevens van de het Gasdetector van Co O2 %LEL kunnen de Multi aan de mobiele telefoon of PC in realtime worden overgebracht
 
 
4 de Functies van de gasanalysator:
1. Gelijktijdige omhooggaand aan 5 gassen kan gecontroleerde, veelvoudige numerieke vertoning met inbegrip van gegevens in real time, TWA, STEL, MAXIMUM, MIN veelvoudige numeriek zijn.
2. Het scherm kan automatisch 180 graden worden gedraaid, dat voor het bekijken in speciale werkende milieu's geschikt is
3. Pompzuiging en verspreiding voor dubbel gebruik, om exploitanten van betrouwbaardere bescherming te voorzien
4. Met een filter van de waterval, kan het water, olie, stof en andere onzuiverheden effectief filtreren. Het kan ook in ruwe industriële omgevingen zoals kolenmijnen en aardoliegebieden worden gebruikt.
5. De facultatieve Bluetooth-functie, gegevens kan aan de mobiele telefoon of PC in realtime worden overgebracht
6. Opslagfunctie, de één-klik gegevensuitvoer, geschikt voor gebruikers te analyseren
7De automatische herinneringen voor voltage en pompmislukkingsalarm maakt het meer gebruikersvriendelijk.
8. De schakelaar van de het gaseenheid van p.p.m. en van mg/m ³, wordt de concentratiewaarde automatisch omgezet door het systeem.
4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 0
4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 1
4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 2
 
 

Toebehoren & Configuratielijst

 

Standaardtoebehoren

SKY3000
Aluminiumkoffer
Een het laden adapter
Gebruikershandleiding
Kwalificatie/Kaliberbepalingscertificaat

Filter

Opslagfunctie (USB-kabel)

 

Facultatieve Toebehoren

Sonde

Buis

Bluetooth App

 

Toepassing

 

4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 3

 

 

Meubilair, Vloer, Behang, Deklaag, het Tuinieren, Binnenhuisarchitectuur en Vernieuwing, Verfstof, Papierfabricage, Apotheek, Gezondheidszorg, Antiseptisch Levensmiddel.
Desinfectie, Chemische Meststof, Hars, Kleefstof, Pesticide, Grondstof, Steekproef, Technologisch Proces,
Veelandbouwbedrijf, de Installatie van de Afvalverwerking, Permanentplaats.
Bio-farmaceutische Installatie, Groen Huishouden, het Veefokken, het Groene Huis Cultiveren, Pakhuislogistiek, het Brouwen en Gisting, Landbouwproductie.

 

Fabrieksinformatie

 

Opgezet in 2010, is de TECHNOLOGIEco. van SHENZHEN YUANTE, Ltd, een bedrijf dat zich op het ontwerp, de productie en de verkoop van high-end het materiaal en het systeem van de gasopsporing 16 jaar concentreert. Met „gasdetector“ als kernproduct, hebben wij productielijn en oplossingen volgens de verschillende industrieën, zoals voltooid: Olie, Chemisch product, Geneeskunde, Energie, Milieubescherming, Elektronische, Gemeentelijke Techniek, Landbouw en Bosbouw, Huishoudapparaten, enz. Door ongeveer 10 jaar van snelle ontwikkeling, wordt Safegas de invloedrijke leverancier voor het materiaal van de gasopsporing en systeem in de binnenlandse en overzee markt.

Shenzhen YuanTe wordt verzameld door een groep de industriedeskundigen die in gasdetectors R&D, productie en investering ervaren zijn. Elk jaar, 5% van het inkomen van Shenzhen YuanTe zal als R&D-fonds worden geïnvesteerd. Om deze uit te selecteren is het nieuwe product, nieuwe technologie en de nieuwe diensten die de marktvraag zullen ontmoeten de belangrijkste taak voor R&D-team.

Voor productie, hebben wij onafhankelijke productieworkshop, modern productiemateriaal, het verouderen ruimte, kaliberbepalingsruimte en deskundigen.

Voor marketing, passen wij flexibele en concurrerende prijs en gediversifieerde verkoopstrategie toe. Wij doordringen de markt door diverse methodes zoals OEM, ODM, agent en leiden het verkopen, en verzekeren winst van elke partner.

Voor de dienst, verlenen wij 24h/day-de dienst aan gebruikers, snel in reactie, technische begeleiding op zijn plaats, gemak in reparatie en onderhoud. Momenteel, zijn de detectors met de internationale certificatie van Ce EMC van IECEX ATEX, heeft het Bedrijf ISO9001-2015-het certificaat van het Kwaliteitsbeheersysteem.

 

4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 44 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 5

4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 6

4 gasanalysator met Micro- Klemh2s Samenstellingsgas van Co LEL van O2 de Ex Explosiebestendige Detector IP67 van het 4 7

 

 

 

FAQ
Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?
A: Wij keuren VISUM, Mastercard en TT goed.

Q: Wanneer antwoordt u op berichten?
A: Wij zijn online 24*7.

Q: Wat is de garantie voor uw product?
A: 12 maanden of 24 maanden, Levenonderhoud voor 4 Gasanalysator.

Q: Wanneer verzendt u de producten? En hoe verzendt u het?
A: Voor de kleine orde, zullen wij de goederen met 1-2 dagen, als voorraad hebben, wij onmiddellijk zullen verzenden sturen.
Wij verzenden 4 Gasanalysator door UPS, fedex, tnt of dhl.

Voor grote orde, zoals: 100pcs, 200pcs, zal de 4 Gasanalysator in 15 dagen klaar zijn.

Q: Keurt u OEM of herzien embleem goed, kleur, model, grootte?
A: Ja, keuren wij OEM goed.

Wij kunnen 4 Gasanalysator volgens klanten persoonlijk vereiste maken.

Q: Hoe ongeveer de kwaliteit van de beheer?
A: Wij hebben een volledig systeem voor kwaliteitscontrole, zal de 4 Gasanalysator volledig pre-inspection door QC afdelingen alvorens aan u te verschepen zijn. Wij hebben de certificatie van ISO, Ce, ATEX. En wij kunnen de certificatietest van ons bedrijf naar u verzenden.

Q: Hoe ongeveer uw naverkoopdienst?
A: Na het verzenden, zullen wij 4 Gasanalysator voor u volgen, tot u 4 Gasanalysator krijgt.
Toen u 4 Gasanalysator kreeg, test 4 Gasanalysator, en geef me terugkoppelen.
Als u om het even welke vragen over het probleem hebt, contact met ons, zullen wij oplossen manier voor u aanbieden.

 

 

 

Contactgegevens
Celia Wu

Telefoonnummer : 0086 15889417475

WhatsApp : +8615889417475